Skellefteå Squashklubb finns med på Skyltsöndag

Skellefteå Squashklubb har sin försäljningsplats utanför Buketten nu på Skyltsöndag. Välkommen att besöka oss. Vi kommer att sälja lotter ,knäck, varmkorv och glögg. Våra duktiga juniorer står för försäljningen.

Succe för Albin och Dennis i Stockholm

Både Albin och Dennis avancerade till semifinal i Dunlop Cup Stockholm. Dennis förlorade sin semifinal mot Nick Errington med 0-3. Albin spelade sin semifinal mot Peter Fischer. Matchen slutade 3-1 till Albin och i och med det avancerade Albin till final där han fick möte Nick Errington. Albin förlorade dock finalen som på intet sätt var ojämn.  Matchen slutade 3-1 till Nick Errington.

.

Albin och Dennis spelar Dunlop Cup i Stockholm

Albin Kaiding och Dennis Danielsson åker i helgen ner till Stockholm för spela Dunlop Cup. Tävlingen spelas på anrika Gärdets squash. Tävlingen kommer bli en bra värdemätare inför kommande Junior-Sm. Här finns lottningen http://www.sth.squash.se/tavlingar/juniortavling_nov09/juniortavling_lottning.htm

Bränn fett spela Squash!

Squash är en av dom idrotter där du gör av med mest kalorier per timma. Läs mer i Aftonbladet http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article2925046.ab

Nybörjarträning Squash

Nu kör vi igång en träningsgrupp för nybörjare. Vi kommer att träna på grundslag med bollövningar hur man håller i racket, regler, och taktik. Start på onsdagar 19.00-20.00.

Om intresset är stort kommer vi även att köra igång en grupp på Lördagar 15.00-16.00. Pris 500 kr  för 6 tillfällen. Anmälan till squash@live.se eller till Jan Kaiding 070-2254517.